Nyhet hos Corner Sport

Brooks lųpesko – spennende nyhet!

Denne sesongen kan vi med stor glede tilby Brooks lųpesko i vårt sortiment. Brooks er en amerikansk skoprodusent grunnlagt så tidlig som i 1914. I dag selges Brooks lųpesko i over 60 land verden over, og anses for å vęre det skomerke som det selges mest av i lųpsspesifikke butikker i USA. Det sier ikke så rent lite! I Norge finner du Brooks lųpesko hos sportsbutikker hvor lųpesko er et satsningsområde, og som tilbyr god veiledning rundt deres produkter.

Med Brooks på laget ųnsker vi å kunne tilby et verdig alternativ til den dedikerte lųperen som sųker tradisjonelle lųpesko. Det som i positiv forstand skiller ut Brooks sine lųpemodeller er kombinasjonen av komfort, god demping og imponerende respons mot underlaget. Brooks er kanskje mest kjent for sin fantastisk gode passform, og for å vęre «helt fremme i skoa» hva gjelder utvikling av ny såle- og dempeteknologi.

Vi har valg å konsentrere oss om 3 modeller denne fųrste sesongen. Dette er modeller som har god demping, og som i hovedsak passer til lųpeturer på hardt underlag.