Sport Direkt katalogen 2021

Sport Direkt er landets ledende kjede innen salg av sportsutsyr til klubber, foreninger, skoler og bedrifter. Sport Direkt har 26 forretninger fordelt over hele landet med dette som spesialfelt. Sport Direkts medarbeidere kjenner idrett og lagidrettens hverdag. Dette er svært viktig kunnskap for å kunne tilby nettopp din klubb rett kvalitet til rett pris. 

Hovedkatalog 2021

Bedrifts- og profilkatalog

Om Sport Direkt

Sport Direkt er landets ledende kjede innen salg av sportsutsyr til klubber, foreninger, skoler og bedrifter.  Vi har 20 forretninger fordelt over hele landet med dette som spesialfelt.  Våre medarbeidere kjenner idrett og lagidrettens hverdag.  Dette er svært viktig kunnskap for å kunne tilby nettopp din klubb rett kvalitet til rett pris.

Vår størrelse og posisjon er etablert på bagrunn av fire hovedkriterier.

• Kunnskap • Kvalitet • Pris • Tilgjenglighet

Store fellesinnkjøp kombinert med egne agenturer, sikrer oss de beste varene til gunstige priser. Dette sammen med et  stort sentrallager i Sarpsborg, vet vi er viktig for alle våre klubbkunder over hele landet. Gjør du en avtale med Sport Direkt er du sikret en samarbeidspartner som hjelper deg med å få maksimalt igjen for pengene. Ønsker du klubbavtale eller mer informasjon, så kontakt en av våre Sport Direkt butikker.

HVORFOR VELGE SPORT DIREKT

Sport Direkt er landets ledende kjede innen salg av sportsutstyr til klubber, foreninger, skoler og bedrifter. Vi har forretninger fordelt over hele landet med dette som spesialfelt. Våre medarbeidere kjenner idretten og lagidrettens hverdag. Dette er svært viktig kunnskap for å kunne tilby nettopp din klubb rett kvalitet til rett pris.