OM CORNER SPORT

Corner Sport AS ble etablert i 1997 da vi åpnet butikken vår på Stokmarknes i Vesterålen. Etter ca. 20 års butikkdrift På Stokmarknes har det vært flere ombygginger til vi i dag rommer en butikk på ca. 750 kvm.

Med vellykket utvikling i butikken de senere årene, bestemte vi oss da vi gikk inn i Stadion kjeden for å satse videre. Vi ville åpne nettbutikk! Så det som lenge bare var en drøm for oss, har endelig blitt realitet med denne nettbutikken. Vi er derfor veldig stolt av å presentere cornersport.no, et sportseventyr for hele familien på nett – hvor vi tilbyr et bredt utvalg av merkevarer til konkurransedyktige priser med rask levering, og personlig og kunnskapsrik kundeservice bare et tastetrykk unna. 

Vi har med denne nettbutikken et sterkt ønske om å kunne videreføre kundeopplevelsen fra den fysiske butikken vår over til nettbutikken. Slik at vi kan nå ut til de kundene som synes utvalget vårt er bra, men som kanskje bor for langt unna til å kunne stikke innom. 

Vi har fokus på flere områder. Vi kaller oss en fullsortimentsbutikk, med spesielt fokus på fritidsbekledning, fottøy, friluft, fiske, sykkel og vintersport. Vi har verksted for sykkel og ski. Vi jobber mot klubber og bedrifter, der vi kan tilby trykking og profilering.

Vi leier også ut sykler i hele Vesterålen vår/sommer/høst.

Vi håper varesortiment vårt faller i smak, og at du blir fornøyd med handleopplevelsen vi har å tilby deg – enten det måtte være her inne eller i butikken! God shopping.