Gratis hjemlevering på Stokmarknes og omegn

Gratis hjemlevering på Stokmarknes og Omegn

I forbindelse med corona-viruset fųlger vi rådene fra helsemyndighetene og ųker renhold av utsatte kontaktflater. Vi ųnsker å gjųre vårt beste for at våre kunder skal fųle seg trygge når de handler hos oss, derfor oppfordrer vi alle til å fųlge myndighetenes råd når deg gjelder håndhygiene- og karantenebestemmelser.

Som en liten, lokalbedrift er vi helt avhengig av å holde hjulene i gang. Vi vil også i tiden fremover gjųre vårt beste for de kunder som har behov for varer uten at de vil/kan besųke oss fysisk. Bruk vår nettbutikk www.cornersport.no , der kan dere gjųre innkjųp av de varer dere trenger, så bringer vi varene ut kostnadsfritt til Stokmarknes og omegn.

Dere kan selvfųlgelig også kontakte oss på telefon 76 15 22 70 eller på e-post: post@cornersport.no

Tiden fremover kommer til å bli vanskelig, men vi skal gjųre vårt for å holde dųrene åpne for våre kunder.

Grunnet situasjon vi er i, ser vi oss nųdt til å justere litt på våre åpningstider inntil videre. I fųrste omgang ut uken. Det vil si mandag-fredag 09.00-16.00. OBS: ingen langdag på torsdag!
Lųrdag har vi åpent som normalt 10.00-15.00.