elsykkel, Sykkelkjøp, sykkeltur

Meridastore

Hvordan bestille sykkel på Meridastore.no

Vi har ett godt utvalg i sykler både i den fysiske butikk og nettbutikk, men hvis du ikke finner den sykkelen du ønsker i vår fysiske butikk-netbutikk, kan du bestille sykkelen hos merida store: https://www.merida.no/

Der finner du sykkelen du vil ha og får den sendt til Corner Sport. Hos oss setter vi den sammen til deg og gjør den klar for sykkelturen. Enkelt, kjapt og trygt! Har lagt ved en film som forteller gangen i prossesen.

Hvordan velge riktig sykkel

Det er mange faktorer å tenke på når du skal kjøpe ny sykkel. Hvilken type sykkel passer best til ditt bruk? Hvordan skal du bruke den? Hvilket nivå bør du legge deg på? Hvilket budsjett har du?

Uansett hva svaret på disse spørsmålene og mange andre spørsmål som kan bli spurt, er fortsatt det store spørsmålet – hva er riktig rammestørrelse for deg? Din nye sykkel kan bare nytes til det fulle hvis du velger riktig størrelse. Samtidig er størrelsesystemet på en sykkel mindre gjenkjennelig en på for eksempel klær – de fleste av oss vet hvilken størrelse man har på en skjorte eller bukse, de færreste kjenner sin ideelle sykkelstørrelse. I tillegg ser du fort hvis du har valgt en for stor skjorte da ermene er for lange eller for korte. Feil valg av sykkelstørrelse er ikke like synlig, men gir fort utslag på både komfort og effektivitet i tråkket. Så hvis du er helt ny innen sykling, hvordan finner du da den perfekte størrelsen til deg selv? Det å velge riktig rammestørrelse er viktig både for din komfort og ytelse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *